Legge til geografisk posisjon til bildene dine

Aktiver geotagging for å legge til den omtrentlige geografiske posisjonen (en geotag) til bilder når du tar dem. Den geografiske plasseringen fastsettes enten ved hjelp av trådløse nettverk (mobilnett eller Wi-Fi®-nettverk) eller GPS-teknologi.

Når Icn sony statusbar gps on vises på kameraskjermen, er geotagging aktivert, men den geografiske posisjonen er ikke funnet. Når Icn sony camera geotag on vises, er geotagging aktivert, og den geografiske plasseringen er tilgjengelig, slik at bildet kan geotagges. Når ingen av disse to symbolene vises, er geotagging deaktivert.

Slik slår du på geotagging

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Ta hurtig på Innstillinger > Posisjon.
    3. Ta hurtig på på/av-bryteren.
    4. Aktiver kameraet.
    5. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Icn sony menu settings l.
    6. Dra glidebryteren ved siden av Geotagging mot høyre.