Moduler

Moduler er små apper som du kan bruke direkte på startskjermen. De fungerer også som snarveier. Med modulen Vær kan du for eksempel se grunnleggende værinformasjon direkte på startskjermen. Den fullstendige værappen åpnes imidlertid når du tar hurtig på modulen. Du kan laste ned flere moduler fra Google Play™.

Scr sony homescreen widget menu

Slik legger du til en modul på startsiden

1. Berør og hold på et tomt område på Startskjerm til enheten vibrerer, og ta deretter hurtig på Moduler og apper.
    2. Finn og ta hurtig på modulen som skal legges til.

Slik endrer du størrelsen på en modul

1. Berør og hold nede en modul inntil den forstørres og enheten. Slipp deretter modulen. Dersom størrelsen på modulen kan endres, f.eks. kalendermoduen, vises en uthevet ramme, og redimensjoneringsprikker vises.
    2. Dra prikkene innover eller utover for å forminske eller forstørre modulen.
    3. Ta hurtig hvor som helst på Startskjerm for å bekrefte den nye størrelsen på modulen.

Slik flytter du en modul

• Berør og hold nede en modul inntil den forstørres og enheten vibrerer. Dra den deretter til den nye plasseringen.

Slik sletter du en modul

• Berør og hold nede en modul inntil den forstørres og enheten vibrerer. Dra den deretter til Icn sony menu delete homescreen.