Slik tar du en skjermkopi

Du ka ta stillbilder of en hvilken som helst skjerm på enheten som skjermkopi. Skjermkopier lagres automatisk i Album.

Slik tar du skjermbilder

1. Trykk på hold inne på/av-tasten til det vises et forespørselvindu.
    2. Ta hurtig på Icn sony take screenshot

Tip

Du kan også ta et skjermbilde ved å trykke på og holde på/av-tasten og volum ned-tasten samtidig. Når skjermbildet er tatt, kan du slippe tastene.

Slik viser du skjermkopien

• Dra statuslinjen helt nedover, og ta deretter hurtig på skjermkopien som skal vises.

Tip

Du kan også vise skjermkopier ved å åpne Album-appen.