Synkronisering med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Hvis bedriften din bruker en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få tilgang til bedriftsrelaterte e-postmeldinger, kalenderavtaler og kontakter direkte på enheten din. Etter konfigurering kan du finne informasjonen i E-post-, Kalender- og Kontakter-appene.

Slik konfigurerer du en EAS-konto for synkronisering

1. Kontroller at du har informasjon om domene og server tilgjengelig, som du har fått fra nettverksadministratoren i bedriften.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Ta hurtig på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > Exchange ActiveSync.
    4. Angi adressen og passordet du bruker til jobb-e-post.
    5. Ta hurtig på Neste. Enheten begynner å hente kontoinformasjon. Hvis det oppstår en feil, angir du informasjon om domene og server for kontoen din manuelt og trykker deretter på Neste.
    6. Ta hurtig på OK for å tillate at bedriftsserveren tar kontroll over enheten.
    7. Velg hvilke data du vil synkronisere med enheten, for eksempel kontakter og kalenderhendelser.
    8. Hvis du vil, kan du aktivere at enhetsadministratoren skal tillate at bedriftsserveren kontrollerer enkelte sikkerhetsfunksjoner på enheten. Du kan for eksempel tillate at bedriftsserveren angir passordregler og lagringskryptering.
    9. Når konfigureringen er fullført, gir du bedriftskontoen et navn.

Note

Når du endrer påloggingspassordet for en EAS-konto på datamaskinen, må du logge på EAS-kontoen på enheten på nytt.

Endre innstillingene for en EAS-konto

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Trykk på E-post og deretter på Icn sony key menu.
    3. Trykk på Innstillinger og velg en EAS-konto, og endre deretter innstillingene for EAS-kontoen slik du ønsker.

Slik angir du et synkroniseringsintervall for en EAS-konto

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Ta hurtig på E-post, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu.
    3. Ta hurtig på Innstillinger, og velg en EAS-konto.
    4. Ta hurtig på Kontroller frekvens > Kontroller frekvens, og velg et intervallalternativ.

Slik fjerner du en EAS-konto

1. Gå til Startskjerm og ta hurtig på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Kontoer.
    2. Under Kontoer trykker du på Exchange ActiveSync og velger EAS-kontoen du vil fjerne.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Fjern konto.
    4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Fjern konto en gang til.