Små apper

Små apper er miniatyrapper som kjører oppå andre apper på den samme skjermen, for å muliggjøre fleroppgavekjøring. Du kan for eksempel ha en åpen nettside som viser opplysninger om valutakurser og deretter åpne den lille kalkulatorappen oppå nettsiden og utføre beregninger. Du får tilgang til de små appene visa favorittlinjen. Hvis du vil laste ned flere små apper, går du til Google Play™.

Scr sony generic small app bar

Slik åpner du en liten app

1. Hvis du vil vise favorittlinjen, trykker du på Icn sony key open recent apps
    2. Ta hurtig på den lille appen som skal åpnes.

Tip

Du kan åpne flere små apper samtidig.

Slik lukker du en liten app

• Ta hurtig på Icn sony btn close normal i vinduet med den lille appen.

Slik laster du ned en liten app

1. På favorittlinjen tar du hurtig på Icn sony smallapps up. Deretter tar du hurtig på Icn sony browser add og tar hurtig på Icn sony app market place.
    2. Søk etter den liten appen som du vil laste ned, og følg deretter instruksjonene for å laste den ned og fullføre installasjonen.

Slik flytter du en liten app

• Når en liten app er åpen, berør og hold i øvre venstre hjørne på den lille pappen, og flytt den til ønsket posisjon.

Slik minimerer du en liten app

• Når en liten app er åpen, berør og hold i øvre venstre hjørne på den lille pappen, dra deretter i høyre kant eller i den nedre kanten på skjermen.

Slik omorganiserer du små apper på favorittlinjen

• Berør og hold en liten app, og dra den til ønsket posisjon.

Slik fjerner du en liten app fra favorittlisten

1. Berør og hold en liten app, og dra den til Icn sony small app delete.
    2. Ta hurtig på OK.

Slik gjenoppretter du en liten app som tidligere ble fjernet

1. Åpne favorittlinjen og ta hurtig på Icn sony smallapps up.
    2. Berør og hold den lille appen som du vil gjenopprette, og dra den deretter inn på favorittlinjen.

Slik legger du til en modul som en liten app

1. Hvis du vil vise favorittlinjen, trykker du på Icn sony key open recent apps
    2. Ta hurtig på Icn sony smallapps up > Icn sony browser add > Icn sony screen options widgets.
    3. Velg en modul.
    4. Tast inn et navn på modulen, hvis ønskelig, og ta deretter hurtig på OK.