Slik begrenser du anrop

Du kan blokkere alle eller visse kategorier av innkommende og utgående anrop. Hvis du har mottatt en PIN2-kode fra tjenesteleverandøren, kan du også bruke en liste over faste numre (Fixed Dialling Numbers - FDN) til å begrense utgående anrop. Hvis abonnementet ditt omfatter en mobilsvartjeneste, kan du sende alle innkommende anrop fra en bestemt kontakt direkte til mobilsvar. Hvis du ønsker å blokkere et bestemt nummer, kan du gå til Google Play™ og laste ned apper som støtter denne funksjonen.

Note

FDN støttes ikke av alle nettoperatører. Kontakt nettoperatøren for å kontrollere om SIM-kortet ditt eller nettjenesten støtter denne funksjonen.

Slik blokkerer du innkommende eller utgående anrop

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop.
    3. Ta hurtig på Anropssperring, og velg et alternativ.
    4. Skriv inn passordet, og ta hurtig på Aktiver.

Note

Når du bruker anropsblokkering for første gang, må du taste inn et passord for å aktivere funksjonen for anropsblokkering. Deretter må du bruke samme passord dersom du vil redigere innstillingene som gjelder anropsblokkering.

Slik aktiverer eller deaktiverer du faste numre

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Faste numre.
    3. Ta hurtig på Slå på faste nummer eller Slå av faste nummer.
    4. Skriv inn PIN2-koden, og ta hurtig på OK.

Slik får du tilgang til listen over godkjente anropsmottakere

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Faste numre > Faste numre.

Slik endrer du PIN2-koden for SIM-kortet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop.
    3. Ta hurtig på Faste numre > Endre PIN2.
    4. Skriv inn den gamle PIN2-koden for SIM-kortet, og ta hurtig på OK.
    5. Skriv inn den nye PIN2-koden for SIM-kortet, og ta hurtig på OK.
    6. Bekreft den nye PIN2-koden, og ta hurtig på OK.

Slik sender du innkommende anrop fra en bestemt kontakt direkte til mobilsvar

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony app phonebook.
    3. Velg kontakten som du ønsker å sende alle innkommende anrop fra, automatisk til mobilsvar.
    4. Ta hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact > Icn sony key menu.
    5. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Alle anrop til mobilsvar.
    6. Ta hurtig på LAGRE.