Tilbakestille apper

Du kan tilbakestille en app eller fjerne appdata hvis appen slutter å reagere eller forårsaker problemer med enheten.

Slik tilbakestiller du appreferanser

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Tilbakestill app-innstillingene.

Note

Tilbakestilling av appreferanser sletter ikke ikke appdata fra enheten.

Slik fjerner du appdata

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer og sveip deretter over til Alle-kategorien.
    3. Velg en app eller tjeneste, og ta deretter hurtig på FJERN DATA.

Note

Når du fjerner appdata, blr data for den valgte appen slettet permanent fra enheten.

Note

Alternativet for å fjerne appdata er ikke tilgjengelig for alle apper eller tjenester.

Slik tømmer du apphurtigbufferen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer og sveip deretter over til Alle-kategorien.
    3. Velg en app eller tjeneste, og ta deretter hurtig på FJERN HURTIGLAGER.

Note

Alternativet for å tømme apphurtigbufferen er ikke tilgjengelig for alle apper eller tjenester.

Slik fjerner du standardinnstillingene for apper

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer og sveip deretter over til Alle-kategorien.
    3. Velg en app eller tjeneste, og ta deretter hurtig på FJERN STANDARDVALG.

Note

Alternativet for å fjerne standardinnstillingene for apper er ikke tilgjengelig for alle apper eller tjenester.