Gjenkjenne musikk med TrackID™

Bruk TrackID™-tjenesten for musikkgjenkjenning for å identifisere en sang du hører rundt deg. Spill bare inn en kort snitt av sangen, så får du artist-, tittel- og albuminformasjon i løpet av noen få sekunder. Du kan kjøpe sanger som er identifisert av TrackID™, og du kan vise TrackID™-lister for å se hva TrackID™-brukere rundt om i verden søker etter. Best resultat får du ved å bruke TrackID™ i stille omgivelser.

Scr sony trackid overview

1 Opprett en TrackID™-profil for Internett
    2 Vis gjeldende musikklister
    3 Vis alternativer for TrackID™
    4 Vis loggen for tidligere søk
    5 Identifiser musikken du lytter til

Note

TrackID™-appen og TrackID™-tjenesten støttes ikke i alle land/områder, eller av alle nettverk og/eller tjenesteleverandører i alle områder.

Slik identifiserer du musikk ved hjelp av TrackID™-teknologi

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på TrackID™, og hold deretter enheten inntil musikkilden.
    3. Ta hurtig på Icn sony app track id track. Hvis sangen gjenkjennes av TrackID™-tjenesten, vises resultatet på skjermen.

Tip

Vil du gå tilbake til startskjermen for TrackID™, tar du hurtig på Icn sony key and back.

Slik viser du artistinformasjonen for en sang

1. Når en sang er gjenkjent av TrackID™-appen, vises resultatet på TrackID™-startskjermen.
    2. Bla til resultatet du vil vise, og ta hurtig på for å åpne det.

Slik sletter du en sang fra sporloggen

1. Åpne TrackID™-appen og bla til sangen du vil slette.
    2. Berør og hold skjermen for å vise Icn sony trackid delete.
    3. Ta hurtig på Icn sony trackid delete.