Speile skjermen på enheten trådløst på en TV

Du kan bruke skjermspeiling til å vise enhetsskjermen på en TV eller en annen stor skjerm, uten å bruke kabeltilkobling. Wi-Fi Direct™-teknologi oppretter en trådløs forbindelse mellom de to enhetene, slik at du kan slappe av med yndlingsbildene dine i sofaen. Denne funksjonen kan brukes for å lytte til musikk fra enheten din via TVens høyttalere.

Note

TVen må støtte skjermspeiling basert på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ for at funksjonen som beskrives over, skal fungere. Hvis TVen ikke støtter skjermspeiling, må du kanskje kjøpe en egen trådløs skjermadapter.

Note

Hvis skjermspeiling brukes, kan det noen ganger ha negativ innvirkning på bildekvaliteten hvis det forekommer interferens fra andre ‎Wi-Fi®‎-nettverk.

Slik speiler du enhetsskjermen din på en TV-skjerm

1. TV: Følg instruksjonene i brukerhåndboken til TV-en for å slå på skjermspeilingsfunksjonen.
    2. Enheten din: På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > Skjermspeiling.
    4. Ta hurtig på Start.
    5. Ta hurtig på OK, og velg en enhet.

Note

Når du bruker skjermspeiling, må du passe på at du ikke dekker til Wi-Fi-antenneområdet på enheten.

Note

TV-en må støtte skjermspeiling basert på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ for at funksjonen som er beskrevet over, skal fungere.

Slik stopper du skjermspeiling mellom enheter

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > Skjermspeiling.
    3. Ta hurtig på Koble fra og deretter på OK.