Behandle filer ved hjelp av en datamaskin

Koble enheten til en Windows®-datamaskin med en USB-kabeltilkobling for enkelt å kunne overføre og behandle filer. Når de to enhetene er koblet sammen, kan du dra og slippe innhold mellom enheten og datamaskinen eller mellom enhetens interne lagring og SD-kortet ved bruk av datamaskinens filutforsker.

Hvis du har en PC eller en Apple® Mac® -datamaskin, kan du bruke Xperia™ Companion for å få tilgang til filsystemet på enheten.

USB-tilkoblingsmodi

Du kan bruke to USB-tilkoblingsmodi:

Medieoverføringsmodus (MTP) Bruk MTP for behandling av filer, oppdatering av enhetsprogramvare og tilkobling via WLAN. Denne USB-modusen brukes med Microsoft® Windows®-datamaskiner. MTP er aktivert som standard.
    Masselagringsmodus (MSC) Bruk MSC for behandling av filer hvis du bruker MAC OS® og Linux-datamaskiner som ikke har MTP-støtte.

Slik bytter du USB-tilkoblingsmodus

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling > USB-tilkoblingsmodus.
    3. Ta hurtig på Medieoverføringsmodus (MTP) eller Masselagringsmodus (MSC).
    4. Ta hurtig på OK.

Slik overfører du filer med medieoverføringsmodus via Wi-Fi®

Du kan overføre filer mellom enheten og andre MTP-kompatible enheter, f.eks. en datamaskin, via en Wi-Fi®-tilkobling. Før du kobler til, må du koble sammen de to enhetene sammen. Det er best å bruke Media Go™-programmet på datamaskinen hvis du skal overføre musikk, video, bilder eller andre mediefiler mellom enheten og en datamaskin. Media Go™ konverterer mediefiler slik at de kan brukes på enheten.

Tip

For å kunne bruke denne funksjonen trenger du en Wi-Fi®-aktivert enhet som støtter medieoverføring, f.eks. en datamaskin med Microsoft® Windows Vista® eller Windows® 7.

Slik klargjør du enheten for trådløs bruk med en datamaskin

1. Kontroller at medieoverføringsmodus er aktivert på enheten. Denne er vanligvis aktivert som standard.
    2. Kontroller at Wi-Fi®--funksjonen er slått på.
    3. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    4. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    5. Ta hurtig på Par med PC og deretter på Neste.
    6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonsprosessen.

Slik kobler du trådløst til en sammenkoblet enhet

1. Kontroller at medieoverføringsmodus er aktivert på enheten. Denne er vanligvis aktivert som standard.
    2. Kontroller at Wi-Fi® er aktivert.
    3. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    4. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    5. Velg den sammenkoblede enheten du ønsker å koble til, og ta deretter hurtig på Koble til.

Slik kobler du fra en sammenkoblet enhet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    3. Velg den sammenkoblede enheten du vil koble fra.
    4. Ta hurtig på Koble fra.

Slik opphever du en tilkobling til en annen enhet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > USB-tilkobling.
    3. Velg den tilkoblede enheten du vil koble fra.
    4. Ta hurtig på Slett paring.