Telefonsamtaler

Du kan ringe ved å slå telefonnummeret manuelt, ved å ta hurtig på et nummer som er lagret i kontaktlisten, eller ved å ta hurtig på telefonnummeret i anropslisten. Du kan også bruke funksjonen for smartringing for å finne nummer raskt fra kontaktlisten og anropslogger ved å angi en del av et kontaktnummer eller -navn, og velge fra forslagene som vises. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke direktemeldinger i Hangouts™ og i appen for videochat på enheten. Se Direktemeldinger og video-chat .

Scr sony making calls

1 Vise flere valg
    2 Slette nummer
    3 Ringetastatur
    4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony app dialer.
    3. Hvis ringetastaturet ikke vises, tar du hurtig på Icn sony call dialpad pressed.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Åpne ringetastaturet.
    2. Tast inn telefonnummeret, og ta deretter hurtig på Icn sony call slider answer.

Tip

Hvis du vil slette et nummer du har angitt ved en feil, tar du hurtig på Icn sony delete phone number blk.

Slik ringer du med funksjonen for smartringing

1. Åpne ringetastaturet.
    2. Skriv inn bokstaver eller tall som samsvarer med kontakten du vil ringe til. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    3. Ta hurtig på kontakten du vil ringe.

Slik ringer du til utlandet

1. Åpne ringetastaturet.
    2. Berør og hold 0 til det vises et +-tegn.
    3. Tast inn landsnummeret, retningsnummeret (uten innledende nuller) og telefonnummeret, og ta deretter hurtig på Icn sony call slider answer.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere og tilpasningsmenyen vises.
    2. På tilpasningsmenyen tar du hurtig på Moduler og apper > Snarveier.
    3. Bla gjennom listen over apper, og velg Direkte oppringing.
    4. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Vise eller skjule telefonnummeret

Du kan velge om telefonnummeret ditt skal vises eller skjules på anropsmottakernes enheter når du ringer til dem.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Flere innstillinger > Anroper-ID.