Internett- og MMS-innstillinger

Du må ha en fungerende mobildataforbindelse med riktige innstillinger for Internett og MMS for å sende MMS-meldinger eller få tilgang til Internett hvis det ikke er et ‎Wi-Fi®‎-nettverk tilgjengelig. Her er noen tips:

• For de fleste mobilnett og operatører er innstillinger for Internett og MMS-innstillinger forhåndsinstallert på enheten. Da kan du bruke Internett og sende MMS-meldinger umiddelbart.

• I enkelte tilfeller kan du velge å laste ned innstillinger for Internett og MMS første gang du slår på enheten, hvis du har satt inn et SIM-kort. Du kan også laste ned disse innstillingene senere i innstillingsmenyen.

• Du kan når som helst legge til, endre eller slette innstillinger for Internett og MMS på enheten manuelt. Dersom du endrer eller sletter en Internett- eller MMS-innstilling ved en feiltakelse, skal du laste ned Internett- og MMS-innstillingene på nytt.

• Hvis det ikke er mulig å få tilgang til Internett via mobilnettet eller MMS-meldinger ikke fungerer selv om Internett og MMS-innstillinger er ferdig nedlastet på enheten, skal du se på feilsøkingstips hvis det er problemer med nettverksdekning, mobildata eller MMS.

Note

Hvis STAMINA-modus er aktivert for å spare på strøm, blir all mobil datatrafikk stanset midlertidig når skjermen er av. Hvis dette fører til tilkoblingsprobelmer, skal du forsøke å ikke stanse noen apper og tjenester midlertidig, eller deaktiverre STAMINA-modus midlertidig. Se Slik håndterer du batteriet og strømmen for å finne ytterligere informasjon.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, kan bare eieren laste ned innstillinger for Internett og meldinger fra menyen Innstillinger. De nedlastede innstillingene gjelder imidlertid for alle som bruker enheten.

Slik laster du ned innstillinger for Internett og MMS

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Internett-innstillinger.
    3. Ta hurtig på Godta. Når innstillingene er lastet ned, vises Icn sony internet settings downloaded på statuslinjen og mobildata blir slått på automatisk.

Note

Hvis innstillingene ikke kan lastes ned til enheten, må du kontrollere signalstyrken på mobilnettet. Flytt deg til et åpent område fritt for hindringer, eller gå bort til et vindu og prøv på nytt.

Slik legger du Internett- og MMS-innstillinger til manuelt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Mobile nettverk.
    3. Ta hurtig på Tilgangspunktnavn > Icn sony menu add.
    4. Ta hurtig på Navn, og angi et ønsket navn.
    5. Ta hurtig på APN-navn, og skriv inn navnet på aksesspunktet.
    6. Skriv inn all informasjon som påkreves. Hvis du ikke har den påkrevde informasjonen, skal du kontakte nettoperatøren for å få flere detaljer.
    7. Når du er ferdig må du ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på LAGRE.

Slik viser du nedlastede Internett- og MMS-innstillinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Mobile nettverk.
    3. Ta hurtig på Tilgangspunktnavn.
    4. Ta hurtig på et hvilket som helst tilgjengelig element for å vise flere detaljer.

Note

Hvis du har flere tilgjengelige tilkoblinger, angis den aktive nettverkstilkoblingen med en merket knapp Icn sony marked button.