Slik finner du ID-nummeret til enheten

Enhenten har et unikt ID-nummer (identifikasjonsnummer). I enheten refereres det til dette nummeret som IMEI-nummeret (International Mobile Equipment Identity). Du bør ta vare på en kopi av dette nummeret. Du kan for eksempel få bruk for det når du skal ha tilgang til kundestøtten for Xperia™ Care og må registrere enheten. Hvis enheten blir stjålet, kan noen nettoperatører bruke dette nummeret til å hindre at enheten får tilgang til nettet i ditt land.

Slik viser du IMEI-nummeret

Ill sony 13hy krc
    1. Fjern dekslet over mikro-SIM-kortsporet.
    2. Sett en fingernegl inn under høyre eller venstre kant på etikettbrettet og trekk brettet utover for å vise IMEI-nummeret.

Tip

Du kan også åpne oppringingsfunksjonen på enheten og skrive inn *#06# for å se IMEI-nummeret.

Slik finner du IMEI-nummeret via enhetsinnstillingene

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-informasjon.