Slik legger du til og redigerer kontakter

Slik legger du til en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Icn sony btn add contact.
    3. Hvis du har synkronisert kontaktene dine med én eller flere kontoer, og du legger til en kontakt for første gang, må du velge kontoen du vil legge til kontakten i. Alternativt kan du ta hurtig på Ingen sikkerhetskopiering hvis du bare vil bruke og lagre denne kontakten på enheten.
    4. Skriv inn eller velg ønsket informasjon for kontakten.
    5. Når du er ferdig, tar du hurtig på LAGRE.

Note

Når du har valgt en synkroniseringskonto i trinn 3, vises kontoen som standardkonto neste gang du legger til en kontakt. Når du lagrer en kontakt i en bestemt konto, vises denne kontoen som standardkonto for lagring neste gang du legger til en kontakt. Hvis du har lagret en kontakt i en bestemt kontakt og vil endre den, må du opprette en ny kontakt og velge en annen konto å lagre den i.

Tip

Hvis du legger til et plusstegn og landsnummeret foran et kontakttelefonnummer, trenger du ikke å redigere nummeret når du befinner deg i utlandet.

Slik redigerer du en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den kontakten du vil redigere, og ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Rediger den ønskede informasjonen.
    4. Når du er ferdig, tar du hurtig på LAGRE.

Note

Enkelte synkroniseringstjenester tillater ikke redigering av kontaktdetaljer.

Slik kobler du et bilde til en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den kontakten du vil redigere, og ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Ta hurtig på Icn sony contact edit add photo, velg en metode for å legge til kontaktbildet og rediger etter ønske.
    4. Når du har lagt til bildet, tar du hurtig på LAGRE.

Tip

Du kan også legge til et bilde til en kontakt fra Album-appen. Hvis du ønsker å legge til et bilde som er lagret på en Internett-konto, må du laste ned bildet først.

Tilpasse ringetonen for en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den kontakten du vil redigere, og ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu > Angi ringetone.
    4. Velg et alternativ fra listen, eller ta hurtig på Icn sony select own ringtone for å velge en musikkfil som er lagret på enheten, og ta deretter hurtig på Lagre.
    5. Ta hurtig på LAGRE.

Slik sletter du kontakter

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Hold nede den kontakten du vil slette.
    3. Ta hurtig på nedoverpilen for å åpne rullegardinmenyen, og velg deretter Merk alle hvis du vil slette alle kontakter.
    4. Ta hurtig på Icn sony contact delete og deretter på Slett.

Slik redigerer du kontaktinformasjon om deg selv

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Meg selv og deretter på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Skriv inn ny informasjon, eller foreta endringene du vil ha.
    4. Når du er ferdig, tar du hurtig på LAGRE.

Slik oppretter du en ny kontakt fra en tekstmelding

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony add contact from message > Lagre.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på LAGRE.