Vise bildene dine på et kart

Å legge til stedsinformasjon i bilder blir også kalt geografisk merking (geotagging). Du kan for eksempel vise og merke bildene dine geografisk på et kart, og vise venner og familie hvor du var da du tok bildet. Se Legge til geografisk posisjon til bildene dine for mer informasjon.

Tip

Hvis du har aktivert stedsgjenkjenning og aktivert geografisk merking i kameraet, kan du merke bildene direkte, slik at du kan se dem på kartet senere.

Scr sony album map overview wvga withmenu
    1 Vis geografisk merkede bilder i globusvisning
    2 Søk etter et sted på kartet
    3 Vis menyvalg
    4 Ta to ganger på for å zoome inn. Knip sammen fingrene for å zoome ut. Dra for å vise forskjellige deler av kartet
    5 En gruppe bilder og/eller videoer som er geografisk merket med samme sted
    6 Miniatyrer av den valgte gruppen med bilder og/eller videoer. Ta hurtig på et element for å vise det i fullskjermvisning

Tip

Hvis flere bilder ble tatt på samme sted, vises kun ett av dem på kartet. Totalt antall bilder vises øverst til høyre, for eksempel Icn sony album photo group. Hvis du vil vise alle bildene i gruppen, tar du hurtig på omslagsbildet og tar deretter hurtig på et av miniatyrbildene nederst på skjermen.

Slik legger du en geotag til et bilde

1. Når du viser et bilde, tar du hurtig på skjermen for å vise verktøylinjene.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Legg til geotag for å åpne kartskjermen.
    3. Ta hurtig på kartet for å angi plasseringen av bildet.
    4. Hvis du vil tilbakestille plasseringen av bildet, tar du hurtig på den nye plasseringen på kartet.
    5. Når du er ferdig, tar du hurtig på OK.

Slik viser du geografisk merkede bilder på et kart

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Album.
    3. Dra den venstre kanten av albumstartskjermen til høyre og ta hurtig på Steder.
    4. Ta hurtig på bildet du ønsker å vise på et kart.

Slik viser du geografisk merkede bilder på en globus

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Album.
    3. Dra den venstre kanten av albumstartskjermen til høyre og ta hurtig på Steder > Icn sony earth.
    4. Ta hurtig på bildet du ønsker å vise på en globus.

Slik endrer du geotaggen for et bilde

1. Berør og hold nede bildet til rammen blir blå når et bilde vises på kartet i Album. Ta deretter hurtig på ønsket posisjon på kartet.
    2. Ta hurtig på OK.

Slik endrer du kartvisningen

• Ta hurtig på Icn sony key menu, og velg Klassisk visning eller Satellittvisning når kartet vises i albumet.