Overføre videoinnhold til enheten din

Før du begynner å bruke Filmer-appen, kan det være lurt å overføre filmer, TV-programmer og annet videoinnhold til enheten fra andre enheter, som for eksempel fra en datamaskin. Du kan overføre innholdet på flere måter:

• Bare for Windows®: Koble enheten til datamaskinen ved å bruke en USB-kabel, og dra og slipp videofiler direkte ved å bruke filbehandlingsprogrammet på datamaskinen. Se Behandle filer ved hjelp av en datamaskin .
    • Hvis du har en PC eller en Apple® Mac®-datamaskin, kan du bruke Xperia™ Companion-programvaren til å organisere innhold og overføre videofiler til enheten.