TalkBack

TalkBack er en skjermlesertjeneste for synshemmede brukere. TalkBack bruker tale for å beskrive hendelser eller handlinger som utføres på Android-enheten. TalkBack beskriver brukergrensesnittet og leser opp programvarefeil, varsler og meldinger.

Slik aktiverer du TalkBack

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Tilgjengelighet > TalkBack.
    3. Ta hurtig på på/av-bryteren og ta deretter hurtig på OK.

Note

Hvis du vil endre preferanser for tale, tilbakemelding og berøring for TalkBack, tar du hurtig på Innstillinger.

Tip

TalkBack starter en veiledning umiddelbart etter du har aktivert funksjonen. Hvis du vil avslutte veiledningen, tar du hurtig på Avslutt to ganger.

Slik deaktiverer du TalkBack

1. Gå til Startskjerm og ta hurtig to ganger på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig to ganger på Innstillinger > Tilgjengelighet > TalkBack..
    3. Ta hurtig to ganger på på/av-bryteren, og ta deretter hurtig to ganger på OK.