SIM-kortbeskyttelse

Du kan låse og låse opp hvert av SIM-kortene i enheten med en PIN-kode (Personlig IdentifikasjonsNummer). Når et SIM-kort er låst, er kortets abonnement beskyttet mot misbruk. Det betyr at du må angi PIN-koden hver gang du starter enheten.

Hvis du taster inn feil PIN-kode flere ganger enn maksimalt antall tillatte forsøk, vil SIM-kortet bli blokkert. Du må taste inn PUK-koden (Personal Unblocking Key) og deretter en ny PIN-kode. PIN-koden og PUK-koden får du av nettoperatøren.

Slik angir du en SIM-kortlås

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > Sett opp SIM-kortlås.
    3. Merk av for Lås SIM-kortet.
    4. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet, og ta hurtig på OK. SIM-kortåsen er nå aktiv, og du vil bli bedt om å taste inn denne låsen hver gang enheten startes.

Slik låser du opp et SIM-kort

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > Sett opp SIM-kortlås.
    3. Fjern merket for Lås SIM-kortet.
    4. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet, og ta hurtig på OK.

Slik endrer du PIN-koden for SIM-kortet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > Sett opp SIM-kortlås.
    3. Ta hurtig på Endre SIM-PIN-kode.
    4. Skriv inn den gamle PIN-koden for SIM-kortet, og ta hurtig på OK.
    5. Skriv inn den nye PIN-koden for SIM-kortet, og ta hurtig på OK.
    6. Skriv inn den nye PIN-koden for SIM-kortet på nytt, og ta hurtig på OK.

Slik låser du opp et låst SIM-kort ved hjelp av PUK-koden

1. Angi PUK-koden, og ta hurtig på Icn sony text input light enter.
    2. Angi en ny personlig kode, og ta hurtig på Icn sony text input light enter.
    3. Angi den nye personlige koden på nytt, og ta hurtig på Icn sony text input light enter.

Note

Hvis du skriver inn feil PUK-kode for mange ganger, må du kontakte nettverksoperatøren for å få et nytt SIM-kort.