Slik deler du mobildatatilkoblingen

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på mange måter:

• USB-tilknytning – del mobildatatilkoblingen med en enkeltstående datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
    • Bluetooth®-tilknytning – del mobildatatilkoblingen med opptil fem andre enheter via Bluetooth®.
    • Bærbart ‎Wi-Fi®‎ tilkoblingspunkt – del mobildatatilkoblingen samtidig med opptil 10 andre enheter, inkludert enheter som støtter WPS-teknologi.

Slik deler du datatilkobling ved hjelp av en USB-kabel

1. Deaktiver alle USB-kabeltilkoblinger til enheten.
    2. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
    3. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    4. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
    5. Dra glidebryteren ved siden av USB-tilknytning mot høyre, og trykk deretter på OK if hvis du blir spurt om det. Icn sony stat sys tether usb vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
    6. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, drar du glidebryteren ved siden av USB-tilknytning mot venstre eller kobler fra USB-kabelen.

Note

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du den mobile datatilkoblingen med en annen Bluetooth®-enhet

1. Kontroller at enheten din og Bluetooth®-enheten er koblet til hverandre og at mobildata er aktivert på enheten.
    2. Enheten din: På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt og dra deretter glidebryteren ved siden av Bluetooth-tilknytning mot høyre.
    4. Bluetooth® -enheten: Konfigurer enheten slik at den får nettverkstilkoblingen ved å bruke Bluetooth®. Hvis enheten er en datamaskin, kan du se de relevante instruksjonene for å fullføre oppsettet. Hvis enheten kjører på Android™operativsystemet, tar du hurtig på innstillingsikonet ved side av navnet på enheten den er koblet sammen med, under Innstillinger > Bluetooth > Sammenkoblede enheter. Deretter merker du av for Internett-tilgang.
    5. Enheten din: Vent til Icn sony stat sys tether bluetooth vises på statuslinjen. Når den vises, er konfigurasjonen fullført.
    6. Hvis du vil stoppe delingen av mobildataforbindelsen, drar du glidebryteren ved siden av Bluetooth-tilknytning mot venstre.

Note

Bluetooth-tilknytning-funksjonen slås av hver gang du slår av enheten eller slår av Bluetooth®-funksjonen.

Tip

Du finner mer informasjon om sammenkobling og hvordan du slår på mobildata under Trådløs Bluetooth®-teknologi og Virtuelle private nettverk (VPN-nettverk) .

Slik bruker du enheten som et flyttbart Wi-Fi®-tilkoblingspunkt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
    3. Ta hurtig på Innstillinger for flyttbar trådløs sone > Konfigurer Wi-Fi-tilkoblingspunkt.
    4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
    5. Ta hurtig på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
    6. Ta hurtig på Lagre.
    7. Ta hurtig på Icn sony key and back og dra glidebryteren ved siden av Flyttbar trådløs sone til høyre.
    8. Hvis du blir bedt om det, tar du hurtig på OK for å bekrefte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises i statuslinjen når flyttbart ‎Wi-Fi®‎-tilkoblingspunkt er aktivt.
    9. Hvis du vil stoppe delingen av dataforbindelsen din via ‎Wi-Fi®‎, drar du glidebryteren ved siden av Flyttbar trådløs sone til venstre.

Slik lar du en WPS-støttet enhet bruke den mobile datatilkoblingen din

1. Kontroller at enheten din fungerer som et flyttbart ‎Wi-Fi®‎tilkoblingspunkt.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt > Innstillinger for flyttbar trådløs sone.
    4. Dra glidebryteren ved siden av Synlig mot høyre.
    5. Under Konfigurer Wi-Fi-tilkoblingspunkt kontrollerer du at det flyttbare tilkoblingspunktet er sikret med et passord.
    6. Ta hurtig på Knapp for automatisk WPS-levering og følg de relevante instruksjonene. Alternativt kan du ta hurtig på Icn sony key menu > Skriv inn WPS-kode og angi PIN-koden som vises på den WPS-støttede enheten.

Slik endrer du navn på eller sikrer den flyttbare hotspot

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal fra Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
    3. Ta hurtig på Innstillinger for flyttbar trådløs sone > Konfigurer Wi-Fi-tilkoblingspunkt.
    4. Angi nettverkets Nettverksnavn (SSID).
    5. Ta hurtig på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    6. Angi et passord om nødvendig.
    7. Ta hurtig på Lagre.