Slik mottar du anrop

Hvis du mottar et innkommende anrop når enheten er i hvilemodus eller skjermen er låst, åpnes telefonappen i fullskjermformat. Hvis du mottar et innkommende anrop når skjermen er aktiv, vises det innkommende anropet som et flytende varsel, det vil si et minimert vindu som flyter øverst på den åpne skjermen. Når du får et slikt varsel, kan du velge å svare på anropet og åpne telefonappskjermen, eller du kan avvise anropet og bli værende på den nåværende skjermen.

Slik svarer du på et innkommende anrop når skjermen er inaktiv

• Dra Icn sony call slider answer til høyre.

Slik svarer du på et innkommende anrop når skjermen er aktiv

• I det flytende varslet som vises øverst på skjermen, trykker du SVAR.

Tip

I stedet for å besvare anropet kan du gå til hovedskjermen for telefonappen ved å trykke den øverste delen av det flytende varselvinduet. På denne måten får du flere alternativer for å håndtere samtalen. Du kan for eksempel velge å avvise anropet med en melding.

Slik avviser du et innkommende anrop når skjermen er inaktiv

• Dra Icn sony call slider dismiss mot venstre.

Slik avviser du et innkommende anrop når skjermen er aktiv

• I det flytende varslet som vises øverst på skjermen, trykker du AVSLÅ.

Tip

I stedet for å avvise anropet kan du gå til hovedskjermen for telefonappen ved å trykke den øverste delen av det flytende varselsvinduet. På denne måten får du flere alternativer for å håndtere samtalen. Du kan for eksempel velge å avvise anropet med en melding.

Slik slår du av ringetonen for et innkommende anrop

• Trykk på volumtasten når du mottar anropet.

Slik avviser du et anrop med en tekstmelding

Du kan avvise et anrop med en tekstmelding. Når du avviser et anrop med en slik melding, blir meldingen automatisk sendt til innringeren og lagret i Meldinger-samtalen med kontakten.

Du kan velge blant en rekke forhåndsdefinerte meldinger som ligger på enheten, eller du kan opprette en ny melding. Du kan også opprette dine egne tilpassede meldinger ved å redigere de forhåndsdefinerte meldingene.

Slik avviser du et anrop med en tekstmelding

1. Når det kommer et innkommende anrop, drar du Avvis med melding oppover.
    2. Velg en forhåndsdefinert melding, eller ta hurtig på Icn sony conv new message og skriv en ny melding.

Slik avviser du et annet anrop med en tekstmelding

1. Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, drar du Avvis med melding oppover.
    2. Velg en forhåndsdefinert melding, eller ta hurtig på Icn sony conv new message og skriv en ny melding.

Redigere tekstmeldingen du bruker for å avvise anrop

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop > Avvis anrop med melding.
    3. Trykk på meldingen du ønsker å redigere, og gjør deretter de nødvendige endringene.
    4. Trykk på OK.