Slik får du tilgang til innstillinger

Du kan vise og endre enhetsinnstillingene fra menyen Innstilinger. Menyen Innstillinger er tilgjengelig fra både appskjermen og hurtiginnstillingspanelet.

Slik åpner du menyen for enhetsinnstillinger fra appskjermen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Ta hurtig på Innstillinger.

Slik ser du informasjon om enheten din

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen.

Åpne innstillingspanelet

• Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover.

Slik velger du hvilke innstillinger som skal vises på hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover, og ta deretter hurtig på Icn sony edit quick settings.
    2. På linjen øverst på skjermen holder du nede ikonet for hurtiginnstillingen som du ønsker å legge til. Deretter drar du det til den nedre delen av skjermen.

Slik omorganiserer du hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover, og ta deretter hurtig på Icn sony edit quick settings.
    2. Berør og hold et ikon, og flytt det deretter til ønsket sted.