Innstillinger for meldinger

Slik endrer du innstillingene for meldingsvarslinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Hvis du vil angi en varslingslyd, tar du hurtig på Varsellyd, velger et alternativ eller tar hurtig på Icn sony select own ringtone og velger en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Bekreft ved å ta hurtig på Lagre.
    5. Merk av eller fjern merket i de aktuelle avmerkingsboksene når det gjelder de andre varslingsinnstillingene.

Slik slår du funksjonen for leveringsrapport på eller av for utgående meldinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger.
    3. Merk av for eller fjern merket for Leveringsrapport etter behov.

Note

Når funksjonen for leveringsrapport er slått på, vises et merke i meldinger som er levert.