Slik unngår du duplikatoppføringer av programmet med kontakter

Du kan få duplikatoppføring i programmet med kontakter dersom kontaktene synkroniseres med en ny konto eller kontaktinformasjon importeres på annen måte. I så fall kan du slå sammen to kontakter til én oppføring. Hvis du slår sammen oppføringer ved en feiltakelse, kan du splitte dem igjen senere.

Slik deler du koblede kontakter

1. Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den tilknyttede kontakten du ønsker å redigere, ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Ta hurtig på Opphev kontaktkobling > Opphev kobling.