Slik finner du en enhet som har blitt borte

Scr sony my xperia

Hvis du har en Google™-konto, kan Internett-tjenesten Protection by my Xperia hjelpe deg å finne og sikre enheten hvis du mister den. Hvis du har aktivert denne tjenesten på enheten, kan du gjøre følgende:

• Finne enheten på et kart.
    • Spille av en alarm, selv om enheten er i stillemodus.
    • Fjernlåse enheten.
    • Som en siste utvei slette enhetens interne og eksterne minne eksternt.

Note

Protection by my Xperia-tjenesten kan være utilgjengelig i enkelte land og områder.

Slik aktiverer du Protection by my Xperia-tjenesten på enheten

1. Kontroller at enheten har en aktiv datatilkobling.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > Beskyttelse av my Xperia > Aktiver.
    4. Merk av i avmerkingsboksen for å godta vilkårene for å bruke Protection by my Xperia-tjenesten, og ta deretter hurtig på Godta.
    5. Hvis du blir bedt om det, logger du deg på Google™-kontoen din, eller oppretter en ny hvis du ikke har en slik konto.
    6. Aktiver posisjonstjenester på enheten hvis denne funksjonen ikke allerede er aktivert.

Note

For å bekrefte at Protection by my Xperia-tjenesten kan finne enheten din etter at dy har aktivert tjenesten, går du til myxperia.sonymobile.com ovg logger deg på med Google™-kontoen som er konfigurert på enheten.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, må du være oppmerksom på at Protection by my Xperia-tjenesten bare er tilgjengelig for brukeren som er logget på som eier.