Slik bruker du datatrafikk når du reiser

Når du reiser til steder hvor ditt vanlige mobilnettverk ikke er tilgjengelig, kan det hende at du trenger å få tilgang til Internett via mobil datatrafikk. I så fall må du aktivere dataroaming på enheten. Det anbefales at du sjekker de aktuelle dataoverføringskostnadene på forhånd.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, må du kanskje logge inn som eier, dvs. den primære brukeren, for å aktivere eller deaktivere dataroaming.

Slik aktiverer du dataroaming

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Mobile nettverk.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Dataroaming mot høyre.

Note

Du kan ikke aktivere dataroaming når mobildata er deaktivert.