Slik ringer du fra en melding

Slik ringer du avsenderen av en melding

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på en samtale, og ta hurtig på Icn sony btn detail call message, deretter tar du hurtig på Icn sony btn detail call.

Slik lagrer du en avsenders nummer som en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony add contact from message > Lagre.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på Lagre.