Ansiktsregistrering

Du kan bruke ansiktsregistrering for å fokusere på et perifert ansikt. Kameraet registrerer automatisk opptil fem ansikter, som markeres med hvite rammer. En farget ramme viser hvilket ansikt som er valgt som fokus. Fokus settes på ansiktet som er nærmest kameraet. Du kan også ta hurtig på én av rammene for å velge hvilket ansikt som skal være i fokus.

Slik slår du på ansiktsgjenkjenning

1. Aktiver kameraet.
    2. Ta hurtig på Icn sony camera superior auto, og velg deretter Icn sony camera mode manual.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Icn sony camera cap mode normal.
    4. Ta hurtig på Fokusmodus > Ansiktsregistrering.

Slik tar du et bilde med ansiktsregistrering

1. Når kameraet er åpent og Ansiktsregistrering er slått på, retter du kameraet mot motivet. Opptil fem ansikter kan registreres, og hvert av de registrerte ansiktene rammes inn.
    2. Ta hurtig på rammen du ønsker å fokusere på. Ikke ta hurtig hvis du vil at kameraet skal velge fokus automatisk.
    3. En farget ramme viser hvilket ansikt som er i fokus. Ta hurtig på skjermen for å ta bildet.