Menyen for albumstartskjermen

Via menyen for albumstartskjermen kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt med kameraet på enheten med bruk av spesialeffekter, samt innhold du deler på Internett via tjenester som for eksempel PlayMemories Online, Picasa™ og Facebook. Når du er logget på slike tjenester, kan du administrere innhold og vise bilder på Internett. I albumappen kan du også legge til geotagger på bilder, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som trådløs Bluetooth®-teknologi og e-post til å dele innhold.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Vis bilder og videoer med Internett-tjenesten PlayMemories Online
    2 Gå tilbake til startskjermen for albumappen for å vise alt innholdet
    3 Vis favorittbildene og -videoene dine
    4 Vis alle videoene som er lagret på enheten
    5 Vis bildene dine på et kart eller med globusvisning
    6 Vis bilder og videoer som du har skjult fra visning
    7 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten med bruk av spesialeffekter
    8 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    9 Vis alle bilder med ansikter
    10 Vis bilder og videoer på enheter i det samme nettverket
    11 Vis alle bilder og videoer som er lagret på USB-lagring
    12 Åpne innstillingsmenyen for albumappen
    13 Bla opp eller ned for å vise innholdet

Note

Internett-tjenesten PlayMemories Online er ikke tilgjengelig i alle land og områder.

Slik viser du bilder fra Internett-tjenester i albumet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Album og dra den venstre kanten av albumstartskjermen til høyre.
    3. Ta hurtig på den ønskede Internett-tjenesten og følg instruksjonene på skjermen for å komme i gang. Alle tilgjengelige webalbumer som du har lastet opp til tjenesten, vises.
    4. Ta hurtig på et hvilket som helst album for å vise innholdet, og ta deretter hurtig på et bilde i albumet.
    5. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.