Volum, vibrering og lyd

Volumet og vibrering kan endres enten ved å bruke volumtastene eller ved å endre en innstilling. Lyder og lydsignaler kan bare endres fra en innstilling.

Appinnstillinger kan overstyre innstillingene for det valgte volumet, vibrering og lydsignaler.

Volum og vibrering

Du kan bruke volumtasten til å raskt endre volumene for ringelyd, medier eller alarmer. I tillegg kan du angi at enheten skal vibrere Vibrering ved anrop-ikon eller aktivere et «Ikke forstyrr» -alternativ Ringelyd av-ikon for å dempe lyder og vibreringer. Hvis du vil ha mer informasjon om «Ikke forstyrr» , kan du se Gjør enheten stille med Ikke forstyrr.

Ringevolumet Lyd på-ikon påvirker innkommende anrop og varsler, og medievolumet Medievolum-ikon påvirker musikk, videoer, spill og andre medier. Hvis du for eksempel endrer volumet mens du ser på en video, endres medievolumet. Alarmvolumet angis med Alarmvarsel-ikon.

Slik endrer du volumet

1. Trykk volumtasten opp eller ned. Dette endrer ringe- og varselvolumet.
  2. Hvis du vil endre volumet for medier eller alarmer, trykker du på Flere alternativer-ikon. Bruk glidebryterne for å justere volumene.

Trykk på volumikonet for å raskt slå volumet på eller av.

Slik aktiverer du vibrering eller «Ikke forstyrr» -modus

1. Trykk på og hold volumtasten nedover til Vibrering ved anrop-ikon vises for å aktivere vibreringsmodus.
  2. Slipp volumtasten og trykk den ned igjen for å aktivere «Ikke forstyrr»-modus.

Slik aktiverer du lyd med vibrering for innkommende anrop

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
  2. Trykk på Vibrer også når det ringer-glidebryteren for å aktivere funksjonen.

Lyder og lydsignaler

Slik angir du ringetonen

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Telefonringelyd.
  2. Velg et SIM-spor hvis du bruker dobbel SIM.
  3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Legg til ikon og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
  4. Trykk på FERDIG for å bekrefte.

Hvis du vil angi en bestemt ringetone for en kontakt, kan du se Legge til og redigere kontakter. Hvis du bruker dobbel SIM, kan du angi ulike ringetoner for hvert SIM-kort.

Slik stiller du inn varsellyden

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
  2. Velg en lyd fra listen, eller velg Ingen for å slå av alle varsellyder og stille inn varsler til kun vibrering.
  3. Hvis du vil velge en musikkfil som er lagret på enheten, trykker du på Legg til ikon.
  4. Trykk på FERDIG for å bekrefte.

Du kan endre appinnstillingen for å tillate en lyd fra en bestemt app, selv når varsellyden er angitt til Ingen . Se Varsler.

Slik aktiverer eller deaktiverer du andre lyder og lydsignaler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Avansert.
  2. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere de ulike lydene og lydsignalene.