Bruk av kameraapper

Bruk kameraapper til å øke kreativiteten og modifisere bildene og videoene dine, og til å dele med venner. Du kan lage virtuelle scener, panoramabilder og mer.

Les om kameraappene våre på siden Foto- og videoapper.

Være kreativ med kameraapper

AR-effekt

AR-effekt er utvidet virkelighet-appen som lar deg ta i bruk fantastiske verdener i bildene og videoene dine. Du kan legge til smilefjes, papirdukker, dinosaurer og mye mer.

Slik tar du et bilde eller spiller inn en video med en AR-effekt

1. Sveip på skjermen for å velge Kamera-apper-meny-ikon mens du bruker kameraet.
  2. Trykk på AR-effekt-ikon, og velg et motiv.
  3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.

Panorama

Bruk Panorama -appen til å ta vidvinkelbilder og panoramabilder.

Slik tar du et panoramabilde

1. Sveip på skjermen for å velge Kamera-apper-meny-ikon mens du bruker kameraet.
  2. Trykk på Panoramafotografering-ikon.
  3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen.
  4. Flytt kameraet sakte og støtt i bevegelsesretningen som vises på skjermen.

Kreativ effekt

Med Kreativ effekt -appen kan du forhåndsinnstille effekter og fargefiltre før du tar et bilde eller en video.

Slik tar du et bilde eller spiller inn en video med en kreativ effekt

1. Sveip på skjermen for å velge Kamera-apper-meny-ikon mens du bruker kameraet.
  2. Trykk på Kreativ effekt-ikon.
  3. Sveip for å bla i filtre, eller trykk på et filter for å forhåndsvise effekten.
  4. Trykk Bruk kreativ effekt-ikon for å bruke filteret og gå tilbake til kameraskjermen.
  5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.
  6. Trykk på Bytt filter-ikon for å veksle mellom filtre.

Sound Photo

Spill inn en bakgrunnslyd og ta et bilde samtidig med Sound Photo -appen.

Slik spiller du inn bakgrunnslyd sammen med et bilde

1. Sveip på skjermen for å velge Kamera-apper-meny-ikon mens du bruker kameraet.
  2. Trykk på Lyd-bilde-ikon.
  3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å starte innspillingen og å ta et bilde. Innspillingen stoppes automatisk.

4K-video

Med 4K-video kan du spille inn videoer med fire ganger så høy oppløsning som Full HD.