Brukerstøtte-app

Bruk Brukerstøtte-appen for å finne informasjon om enheten og programvaren. Du kan lese brukerstøtteemner, feilsøke eller bruke nyttige apper som for eksempel enhetstesten. Gå direkte fra appen til kundestøtte på nett for å lese brukerveiledninger, kunnskapsartikler eller supportforumet.

Kontaktinformasjon for brukerstøtte er tilgjengelig fra Kontakt oss-menyen selv om du ikke har en nettverkstilkobling.

Slik åpner du Brukerstøtte-appen

• Finn og trykk på Innstillinger > Hjelp-ikon.

Koble til Internett når du bruker Brukerstøtte-appen for beste tilgjengelige støtte.