Velge mobilnett

Enheten din støtter bruk av opptil tre forskjellige nettverk samtidig. Du kan velge mellom følgende nettverksmoduskombinasjoner:

• Ett WCDMA-nettverk
  • Ett GSM-nettverk
  • Ett WCDMA- og ett GSM-nettverk
  • Ett LTE-, ett WCDMA- og ett GSM-nettverk

Enheten veksler automatisk mellom mobilnett avhengig av hvilke mobilnett som er tilgjengelig der du befinner deg. Du kan også manuelt innstille enheten til å bruke en bestemt mobilnettmodus, for eksempel WCDMA eller GSM. Hvis du bruker en dobbel SIM-enhet, gjelder dette for hvert SIM-kort.

Forskjellige statusikoner vises i statuslinjen avhenge av typen eller modusen til nettverket som du er koblet til. Gå til Statusikoner for å se hvordan de forskjellige statusikonene ser ut.

Slik velger du en nettverksmodus

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobilnett.
  2. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
  3. Trykk på Foretrukket nettverkstype og velg deretter en nettverksmodus.

Slik velger du et annet nettverk manuelt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobilnett.
  2. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
  3. Trykk på Nettverksoperatører > Søk etter nettverk.
  4. Velg et nettverk.

Hvis du velger et nettverk manuelt, vil ikke enheten søke etter andre nettverk selv om du beveger deg utenfor rekkevidden til nettverket du valgte manuelt.

Slik aktiverer du automatisk nettverksvalg

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobilnett.
  2. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
  3. Trykk på Nettverksoperatører > Automatisk.