Skjerminnstillinger

Du kan endre skjermens atferd, lysstyrke, visningsstørrelse og kvalitet. Du kan for eksempel velge en større skrift eller visningsstørrelse for enklere lesing, endre ikonene du ser i statuslinjen eller velge hanskemodus for å betjene skjermen med hansker.

Hvis du vil endre bakgrunnen og temaet, kan du se Bakgrunn og temaer. Hvis du vil endre hvor lenge skjermen skal være på før den slår seg av, kan du se Slå skjermen på eller av.

Slik endrer du en skjerminnstilling

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm.
  2. Trykk på innstillingen du vil endre.
  3. Bruk glidebryterne, avmerkingsbokser og ytterligere menyer for å justere.

Lysstyrke

Juster lysstyrkenivået med glidebryteren. Du kan også aktivere Lysstyrken tilpasser seg for å automatisk optimere lysstyrken basert på omgivelseslyset.

Hvitbalanse

Bruk glidebryterne for å justere hvitbalansen til skjermen. Trykk på Meny-ikon for å gå tilbake til standardinnstillingen.

Bildeforbedring

Forbedre kvaliteten på bilder og videoer når du viser dem på enheten din. Du kan for eksempel bruke Superlivlig-modus for å gjøre farger enda mer levende på skjermen.

Skjermrotering

Angi skjermen til å rotere automatisk når enheten vris, eller angi at den skal holde seg i stående modus.

Skjermsparer

Konfigurer en skjermsparer som viser farger eller en bildefremvisning når enheten lades eller skjermen ikke er i bruk. Hvis enheten har flere brukere, kan hver bruker ha individuelle skjermsparerinnstillinger.

Valg av deksel

Når du bruker et skjerm- eller telefondeksel, tilpass skjermen for å fungere sammen med skjermdekseltypen.