Slik navigerer du i apper

Du kan navigere mellom apper ved å bruke navigasjonstastene og vinduet med nylig brukte apper, der du enkelt kan bytte mellom alle nylig brukte apper. Navigeringstastene er tilbaketasten, hjemtasten og tasten for nylig brukte apper. Hvis appene har støtte for funksjonen for flere vinduer, kan du også åpne to apper på skjermen samtidig ved å bruke modusen for delt skjerm. Enkelte apper lukkes når du trykker på hjemtasten Startikon for å avslutte, mens andre apper stanses midlertidig eller fortsetter å kjøre i bakgrunnen. Hvis en app stanses midlertidig eller kjører i bakgrunnen, kan du fortsette der du slapp neste gang du åpner appen.

Oversikt over navigering i apper

Generisk nylig brukte bildeforklaringer

1 Fjern alt – lukk alle nylig brukte apper
2 Vindu med nylig brukte apper – åpne en nylig brukt app
3 Tast for nylig brukte apper – åpne vinduet med nylig brukte apper og favorittlinjen
4 Hjemtast – avslutt en app og gå tilbake til startskjermen
5 Tilbaketast – gå tilbake til forrige skjerm i appen eller lukk appen

Slik åpner du vinduet for nylig brukte programmer

• Trykk på Nylig brukte apper-ikon .

Slik veksler du raskt mellom nylig brukte programmer

• Trykk raskt på Nylig brukte apper-ikon to ganger.

Slik lukker du alle nylig brukte apper

• Trykk på Nylig brukte apper-ikon , og trykk deretter på Fjern alt.

Slik åpner du en meny i en app

• Trykk på Meny-ikon eller Alternativer-ikon mens du bruker en app.

Ikke alle apper har en meny.

Modus for delt skjerm

Med modusen for delt skjerm kan du vise to apper samtidig. Du kan for eksempel vise e-postinnboksen din og en nettleser samtidig.

Delt skjerm

1 App 1
2 Ramme for delt skjerm – dra for å endre størrelse på vinduene
3 App 2
4 Tast for delt skjerm – velg en nylig brukt app
5 Hjemtast – gå tilbake til startskjermen
6 Tilbaketast – gå tilbake til forrige skjerm i appen eller lukk appen

Det er ikke alle apper som støtter modus for delt skjerm.

Slik bruker du modus for delt skjerm

1. Sørg for at de to appene du vil bruke i modus for delt skjerm, er åpne og kjører i bakgrunnen.
  2. Åpne appen som du vil bruke i modus for delt skjerm, og deretter trykker du på og holder Nylig brukte apper-ikon. Appen vil bli tilordnet til første del av den delte skjermen.
  3. Velg den ønskede appen fra miniatyrlisten.
  4. Hvis du vil endre størrelsen på de delte vinduene, drar du kanten i midten av skjermen.
  5. Hvis du vil avslutte modus for delt skjerm, kan du trykke på og holde nede Delt skjerm-ikon mens delt skjerm-vinduene vises.