Ringe

Du kan utføre et anrop ved å slå et nummer manuelt eller bruke funksjonen for smartringing for å finne numre raskt fra kontaktlisten og anropslisten.

Dobbel SIM-brukere kan angi et standard SIM-kort for å utføre anrop, eller ha muligheten til å velge SIM-kort hver gang du ringer. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Dobbel SIM > Anrop for å velge et alternativ.

Ringetastatur

Ringe

1 Tilbake til anropslisten
2 Slett
3 Ringetastatur
4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Hvis ringetastaturet ikke vises, trykker du på Anrop ringetastatur-ikon.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Hvis anropslisten vises, trykker du på Anrop ringetastatur-ikon for å vise ringetastaturet.
  3. Tast inn telefonnummeret, og trykk på Anrop ringe-ikon.
  4. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du med smartringing

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Hvis anropslisten vises, trykker du på Anrop ringetastatur-ikon for å vise ringetastaturet.
  3. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
  4. Trykk på kontakten du vil ringe.
  5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du til utlandet

1. Finn og trykk på Ringe-ikon. Anropslisten vises.
  2. Trykk på Anrop ringetastatur-ikon for å vise ringetastaturet.
  3. Berør og hold 0 til det vises et «+»-tegn.
  4. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Trykk deretter på Anrop ringe-ikon.
  5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
  2. Rull i listen over apper, og velg Ring.
  3. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Finn og trykk på Ringe-ikon.
  2. Trykk på Meny-ikon > Innstillinger > Anrop.
  3. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
  4. Trykk på Flere innstillinger > Nummervisning, og velg et alternativ.

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.