Appskjermen

Appskjermen, som du åpner fra startskjermen, inneholder både de forhåndsinstallerte appene på enheten og appene du har lastet ned.

Generisk appskjerm

Slik viser du alle appene på appskjermen

1. Trykk på Appskuff-ikon.
  2. Knips mot venstre eller høyre på appskjermen.

Slik aktiverer eller deaktiverer du anbefalte apper-lister

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen, og trykk deretter på Startskjerminnstillinger-ikon.
  2. Trykk på Anbefalte apper-glidebryteren.

Slik åpner du en app fra appskjermen

• Når appskjermmenyen er åpen, knipser du mot venstre eller høyre for å finne appen, og trykker deretter appen.

Slik søker du etter en app fra appskjermen

1. Trykk på Søk når appskjermen er åpen.
  2. Skriv inn navnet til appen som du vil søke etter.

Du kan også søke etter apper ved å sveipe til høyre fra appskjermen.

Slik ordner du appene på appskjermen

1. Trykk Meny-ikon når appskjermen er åpen.
  2. Trykk Sorter apper og velg et alternativ.

Slik legger du inn en app-snarvei på startskjermen

1. På appskjermen berører og holder du nede et appikon inntil enheten vibrerer. Dra deretter ikonet til toppen av skjermen. Startskjermen åpnes.
  2. Dra ikonet til ønsket plass på startskjermen, og slipp det.

Slik flytter du en app på appskjermen

1. Trykk på Meny-ikon når appskjermen er åpen.
  2. Kontroller at Egen rekkefølge er valgt under Sorter apper.
  3. Berør og hold nede appen til enheten vibrerer. Dra den deretter til det nye stedet.