Volum, vibrering og lyd

Volumet og vibrering kan endres enten ved å bruke volumtastene eller ved å endre en innstilling. Lyder og lydsignaler kan bare endres fra en innstilling.

Appinnstillinger kan overstyre innstillingene for det valgte volumet, vibrering og lydsignaler.

Volum og vibrering

Du kan endre volum for anrop, medier, alarmer og ringing. Du kan også angi at enheten skal vibrere Ringer vibrate icon. Ringevolumet og varselvolumet Sound on icon påvirker varsler, anropsvolumet call volume icon påvirker anrop og medievolumet Media volume icon påvirker musikk, videoer, spill og andre medier. Hvis du for eksempel endrer volumet mens du ser på en video, endres medievolumet. Alarmvolumet angis med Alarm notification icon.

Slik endrer du volumet

1. Trykk volumtasten opp eller ned. Dette endrer medievolumet.
    2. Hvis du vil endre volum for oppringing, varsler eller alarmer, trykker du på Settings icon. Bruk hver glidebryter til å justere volumet.

Trykk på et volumikon for raskt å slå volumet på eller av.

Aktivere vibreringsmodus

1. Trykk volumtasten opp eller ned.
    2. Trykk på ikonet som vises over glidebryteren, én eller flere ganger til du ser Ringer vibrate icon.

Slik aktiverer du lyd med vibrering for innkommende anrop

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
    2. Trykk på Vibrer også når det ringer-glidebryteren for å aktivere funksjonen.

Lyder og lydsignaler

Slik angir du ringetonen

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Telefonringelyd.
    2. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
    3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Legg til ringelyd og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på OK for å bekrefte.

Hvis du vil angi en bestemt ringetone for en kontakt, kan du se Adding and editing contacts. Hvis du bruker dobbel SIM, kan du angi ulike ringetoner for hvert SIM-kort.

Slik stiller du inn varsellyden

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
    2. Velg en lyd fra listen, eller velg Ingen for å slå av alle varsellyder og stille inn varsler til kun vibrering.
    3. Trykk på Legg til ringelyd for å velge en musikkfil som er lagret på enheten din.
    4. Trykk på OK for å bekrefte.

Du kan endre appinnstillingen for å tillate en lyd fra en bestemt app, selv når varsellyden er angitt til Ingen . Se Notifications.

Slik aktiverer eller deaktiverer du andre lyder og lydsignaler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Avansert.
    2. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere de ulike lydene og lydsignalene.