Bruk av kameraapper

Bruk kameraapper til å øke kreativiteten og modifisere bildene og videoene dine, og til å dele med venner. Du kan lage virtuelle scener, panoramabilder og mer.

Les om kameraappene våre på siden Foto- og videoapper.

Creating with camera apps

AR-effekt

AR-effekt er en utvidet virkelighet-app som lar deg ta i bruk fantastiske verdener i bildene og videoene dine. Du kan også lage avatarer og klistremerker.

Slik tar du et bilde eller spiller inn en video med en AR-effekt

1. Trykk på Modus mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på AR effect icon, og velg et motiv.
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.

Kreativ effekt

Med Kreativ effekt -appen kan du forhåndsinnstille effekter og fargefiltre før du tar et bilde eller en video.

Slik tar du et bilde eller spiller inn en video med en kreativ effekt

1. Trykk på Modus mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Creative effect icon.
    3. Sveip for å bla i filtre, eller trykk på et filter for å forhåndsvise effekten.
    4. Trykk på Apply creative effect icon for å bruke filteret og gå tilbake til kameraskjermen.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.
    6. Trykk på Switch filter icon for å veksle mellom filtre.

Panorama

Bruk Panorama -appen til å ta vidvinkelbilder og panoramabilder.

Slik tar du et panoramabilde

1. Trykk på Modus mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Sweep panorama icon.
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen.
    4. Flytt kameraet sakte og støtt i bevegelsesretningen som vises på skjermen.

Sound Photo

Spill inn en bakgrunnslyd og ta et bilde samtidig med Sound Photo -appen.

Slik spiller du inn bakgrunnslyd sammen med et bilde

1. Trykk på Modus mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Sound-photo icon.
    3. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å starte innspillingen og å ta et bilde. Innspillingen stoppes automatisk.

Videoer i sakte film

Gode lysforhold er avgjørende når du spiller inn videoer i sakte film.

Legg til kraftige effekter i videoene dine med Sakte film - og Super-sakte film -modusene.

Sakte film -effekten legges til etter at en video spilles inn i normal hastighet, mens Super-sakte film kan spilles inn på to måter. Du kan enten spille inn separate korte videoer i Super-sakte film , eller korte sekvenser innkapslet i en video spilt inn i normal hastighet. Super-sakte film -videoer kan spilles inn i HD - eller Full HD -oppløsning.

Slik legger du til en sakte film-effekt etter å ha spilt inn en video

1. Sveip på skjermen for å velge Record video icon mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Modus > Slow motion video icon.
    3. Trykk på Settings icon.
    4. Velg Sakte film-modus > Sakte film.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å spille inn en video.
    6. Trykk på Stop recording icon for å stoppe innspillingen.
    7. Trekk de blå sirklene til der du vil at sakte film-effekten skal vises.
    8. Trykk på Save slow motion video icon for å lagre videoen(e).

Slik spiller du inn en video i supersakte film

1. Sveip på skjermen for å velge Record video icon mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Modus > Slow motion video icon.
    3. Trykk på Settings icon.
    4. Velg Sakte film-modus > Super-sakte film (ett opptak).
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å spille inn en video i supersakte film. Innspillingen stoppes automatisk.

Du kan spille inn en video i supersakte film i HD eller Full HD . Mens du bruker Super-sakte film -modus, trykker du på Settings icon > Filmstørrelse og velger en oppløsning.

Slik spiller du inn en supersakte filmsekvens i en video

1. Sveip på skjermen for å velge Record video icon mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Modus > Slow motion video icon.
    3. Trykk på Settings icon.
    4. Velg Sakte film-modus > Super-sakte film.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å spille inn en video.
    6. Trykk på Slow motion icon én eller flere ganger for å spille inn tidsbegrensede sekvenser i supersakte film. Innspillingen fortsetter.
    7. Trykk på Stop recording icon for å stoppe innspillingen.