Smart anropshåndtering

Du kan håndtere innkommende anrop uten å berøre skjermen ved å slå på funksjonen for smart anropshåndtering. Når den er aktivert, kan du håndtere anrop på følgende måte:

• Svare: Før enheten opp til øret.
    • Avvise: Rist enheten.
    • Ringelyd av: Legg enheten med forsiden ned.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Smart anropshåndtering

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Trykk på Menu icon > Innstillinger.
    3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
    4. Trykk på Smart anropshåndtering.
    5. Trykk på bryteren under for å aktivere eller deaktivere funksjonen.