Konfigurere e-post

Bruk e-postappen på enheten til å sende og motta e-postmeldinger via e-postkontoene dine. Du kan ha én eller flere e-postkontoer samtidig, inkludert bedriftsbaserte Microsoft Exchange ActiveSync-kontoer.

Slik konfigurerer du en e-postkonto

1. Finn og trykk på Email icon.
    2. Følg instruksjonene som vises på skjermen, for å fullføre oppsettet.

Ved noen e-posttjenester kan det være nødvendig å kontakte leverandøren av e-posttjenesten for å få informasjon om detaljerte innstillinger i forbindelse med e-postkontoen.

Slik legger du til en ekstra e-postkonto

1. Finn og trykk på Email icon.
    2. Trykk på Options icon, og trykk deretter på Innstillinger > Legg til konto.
    3. Følg anvisningene på skjermen. Hvis innstillingene for e-postkontoen ikke kan lastes ned automatisk, fullfører du konfigurasjonen manuelt.
    4. Når du er ferdig, trykker du på NESTE.