Koble enheten til USB-tilbehør

Du kan bruke en USB Type-C-vertsadapter til å koble enheten din til USB-tilbehør, for eksempel USB-masselagringsenheter, spillkontrollere, USB-tastatur og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har en USB Type-C-kontakt, trenger du ikke en USB Type-C-vertsadapter.

USB Type-C-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Denne enheten har en USB Type-C-port uten deksel. Hvis enheten har vært i kontakt med vann, må du forsikre deg om at porten er helt tørr før du kobler til en USB Type-C-kabel.