Overføre musikk til enheten

Du kan overføre musikk fra en datamaskin til enheten på to måter:

• Koble enheten til en datamaskin med en USB Type-C-kabel. Velg Filoverføring på enheten, og kopier og lim inn eller dra og slipp filene ved bruk av datamaskinen. Se Behandle filer ved hjelp av en datamaskin .
    • Du kan bruke Xperia Companion til å overføre filer mellom datamaskinen og enheten.

Merknad

Det er ikke sikkert at Musikk-appen støtter alle musikkfilformater.