Snarveier og mapper

Bruk snarveier og mapper til å behandle appene dine og holde startskjermen ryddig.

Oversikt over snarveier og mapper

Image of shortcuts and folders

1 Tilgang til en app ved bruk av en snarvei
    2 Tilgang til en mappe som inneholder apper

Slik legger du til en appsnarvei på startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Trykk på Snarveier i tilpasningsmenyen.
    3. Rull gjennom listen og velg en app. Den valgte appen legges til på Startskjerm.

Slik flytter du et element på startskjermen

• Berør og hold nede elementet inntil enheten vibrerer, og dra deretter elementet til den nye posisjonen.

Slik fjerner du et element fra startskjermen

• Berør og hold nede et element til enheten vibrerer, og dra deretter elementet til Fjern fra startskjermen.

Slik oppretter du en mappe på startskjermen

• Berør og hold inne et appikon eller en snarvei til enheten vibrerer, og deretter dra og slipp det oppå et annet appikon eller snarvei.

Slik legger du elementer til en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et element til enheten vibrerer, og dra elementet til mappen.

Slik gir du nytt navn til en mappe på startskjermen

1. Trykk på mappen for å åpne den.
    2. Trykk på mappens tittellinje for å vise feltet Mappenavn.
    3. Skriv inn det nye mappenavnet, og trykk deretter på FERDIG.

Hint

Du kan også bruke en snarvei for enkel betjening. Berør og hold nede mappenavnet, og trykk på Endre navn.