Juridisk informasjon

Sony H8416/H9436/H9493

Denne brukerhåndboken blir publisert av Sony Mobile Communications Inc. eller dets lokale tilknyttede selskap, uten garantier av noe slag. Forbedringer og endringer i denne brukerhåndboken som skyldes typografiske feil, unøyaktigheter i gjeldende informasjon eller forbedringer av program og/eller utstyr, kan foretas av Sony Mobile Communications Inc. når som helst og uten varsel. Slike endringer vil imidlertid bli tatt med i nye utgaver av denne brukerhåndboken. Alle illustrasjoner er utelukkende ment som illustrasjoner, og de gir ikke nødvendigvis et nøyaktig bilde av den faktiske enheten.

Alle produkt- og firmanavn som nevnes i dette dokumentet, er varemerker eller registrerte varemerker for sine respektive eiere. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig gis i dette dokumentet, forbeholdes. Gå til www.sonymobile.com/us/legal/ for å få mer informasjon.

Denne brukerhåndboken kan henvise til tjenester eller programmer/apper som leveres av tredjeparter. Bruk av slike programmer/apper eller tjenester kan kreve at du registrerer deg hos tredjepartsleverandøren, betaler avgifter eller oppgir kredittkortopplysninger, og kan i tillegg være underlagt ytterligere vilkår for bruk, endringer, avbrudd eller opphør når som helst. For apper du får tilgang til på eller gjennom nettstedet til en tredjepart, bør du gå gjennom disse nettstedenes vilkår for bruk og retningslinjer for personvern på forhånd. Sony gir ingen garanti for eller garanterer tilgjengeligheten eller ytelsen til apper, nettsteder eller tjenester som tilbys av tredjepart.

Enheten kan laste ned, lagre og videresende tilleggsinnhold, for eksempel ringetoner. Bruken av denne typen innhold kan begrenses eller forbys av rettighetene til tredjeparter, inkludert, men ikke begrenset til vilkårene i gjeldende lover om opphavsrett. Det er du som bruker, ikke Sony, som har eneansvar for alt tilleggsinnhold du laster ned til eller videresender fra enheten din. Før du bruker tilleggsinnhold, bør du kontrollere at din tiltenkte bruk er riktig lisensiert eller på annen måte autorisert. Sony garanterer ikke nøyaktigheten, integriteten eller kvaliteten på noe tilleggsinnhold eller annet innhold fra en tredjepart. Sony er under ingen omstendigheter ansvarlig for feil bruk av tilleggsinnhold eller annet innhold fra tredjeparter.

Dette produktet er lisensiert under MPEG-4 Visual- og AVC Patent Portfolio-lisensene for personlig og ikke-kommersiell bruk av en forbruker for (i) koding av video i samsvar med MPEG-4 Visual-standarden («MPEG-4-video») eller AVC-standarden («AVC-video») og/eller (ii) dekoding av MPEG-4- eller AVC-video som ble kodet av en forbruker som utførte en personlig og ikke-kommersiell aktivitet, og/eller ble anskaffet fra en videoleverandør lisensiert av MPEG LA for å levere MPEG-4- og/eller AVC-video. Ingen lisenser gis eller skal antas for noen annen bruk. Ytterligere informasjon, inkludert informasjon om bruk og lisensiering i markedsføringsøyemed samt intern og kommersiell bruk og lisensiering, kan anskaffes fra MPEG LA, L.L.C. Se www.mpegla.com. MPEG Layer-3-lyddekodingsteknologi lisensiert av Fraunhofer IIS og Thomson.

Merk: Sony anbefaler brukerne å sikkerhetskopiere personlige data og opplysninger.

SONY MOBILE ER IKKE UNDER NOEN OMSTENDIGHETER ANSVARLIG FOR TAP, SLETTING OG/ELLER OVERSKRIVING AV PERSONLIGE DATA ELLER FILER SOM ER LAGRET PÅ ENHETEN DIN (INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL: KONTAKTER, MUSIKKFILER OG BILDER) SOM OPPSTÅR SOM FØLGE AV NOEN OPPDATERINGER AV ENHETEN VED HJELP AV NOEN AV METODENE I DENNE BRUKERHÅNDBOKEN ELLER DOKUMENTASJONEN. SONY MOBILE OG DERES LEVERANDØRER ER UNDER INGEN OMSTENDIGHETER ANSVARLIG FOR SKADER, TAP ELLER HENDELSER (VERKEN ETTER AVTALER ELLER I FORBINDELSE MED ERSTATNINGER, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UAKTSOMHET) HVIS BELØPET OVERSKRIDER BELØPET SOM DU BETALTE FOR ENHETEN.

©2018 Sony Mobile Communications Inc.

Med enerett.