Startskjerm

Startskjermen er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute som vises.

Merknad

Hvis du gjør OLED-skjermen svært lyssterk eller viser samme bilde over lengre tid, kan det henge igjen et skyggebilde på skjermen. Du kan unngå skyggebilder ved å unngå å vise det samme bildet over lengre tid.

Slik går du til startskjermen

• Trykk på (Hjem-knapp).

Slik blar du gjennom startskjermen

Image of browsing the home screen

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum tjue ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Image of home screen panes

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Sveip mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og trykk deretter på (Ikon for Angi rute).

Merknad

Når Google-feed er aktivert, er ruten til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke endre ruten for startskjermen.

Slik legger du til en rute på startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Sveip rutene helt til høyre eller venstre, og trykk deretter på (Ikon for Legg til rute).

Merknad

Når Google Feed er aktivert, er ruten til lengst til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke legge til flere ruter til venstre for den.

Slik sletter du en rute fra startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Sveip mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil slettet, og trykk deretter på (Ikon for Slett rute) i øverste høyre hjørne av ruten.

Startskjerminnstillinger

Du kan bruke snarveien til innstillingene for å justere grunnleggende innstillinger for startskjermen. Du kan f.eks. justere størrelsen på ikonene på startskjermen.

Slik justerer du rutenettstørrelsen på skjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Trykk på Rutenett, og velg deretter en størrelse.
    3. Trykk på BRUK.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område på startskjermen til enheten vibrerer, og trykk deretter på (Startskjerminnstillinger-ikon).
    2. Trykk på Ikonstørrelse og velg et alternativ.