Skjule bilder og videoer

Du kan skjule bilder og videoer fra startskjermbildet for Album. Så snart bilder og videoer er skjult fra startskjermbildet for Album, kan de bare vises i Skjult-mappen.

Slik skjuler du et bilde eller en video

1. I Album finner og trykker du på bildet eller videoen du vil skjule.
  2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på (Meny-ikon).
  3. Trykk på Skjul > OK.

Slik viser du skjulte bilder og videoer

1. I Album trykker du på (Alternativer-ikon) og deretter på Skjult.
  2. Trykk på bildet eller videoen du ønsker å vise.
  3. Sveip mot venstre for å vise neste bilde eller video. Sveip mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Slik viser du et skjult bilde eller en skjult video

1. I Album trykker du på (Alternativer-ikon) og deretter på Skjult.
  2. Trykk på bildet eller videoen du ikke lenger vil skjule.
  3. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på (Meny-ikon).
  4. Trykk på Ikke skjul.