Redigere tekst

Du kan velge, klippe ut, kopiere og lime inn tekst mens du skriver. Du får tilgang til redigeringsalternativene ved å dobbelttrykke på teksten som er skrevet inn. Redigeringsalternativene blir deretter tilgjengelige via en applinje.

Applinje

Følgende handlinger er tilgjengelige for den valgte teksten:

• Klipp ut
  • Kopier
  • Lim inn
  • Del
  • Merk alt

Merknad

Lim inn-alternativet vises bare når du har tekst lagret på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å utheve det.
  2. Du kan dra fanene på hver side av det uthevede ordet for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å få frem applinjen.
  2. Velg teksten du vil redigere, og foreta endringene ved hjelp av applinjen.