Koble enheten til USB-tilbehør

Du kan bruke en USB Type-C-vertsadapter til å koble enheten din til USB-tilbehør, for eksempel USB-masselagringsenheter, analoge hodetelefoner, spillkontrollere, USB-tastatur og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har en USB Type-C-kontakt, trenger du ikke en USB Type-C-vertsadapter.

USB Type-C-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør støttes av enheten din.

Merknad

Denne enheten har en USB Type-C-port uten deksel. Hvis enheten har vært i kontakt med vann, må du forsikre deg om at porten er helt tørr før du kobler til en USB Type-C-kabel.Hvis vann blir registrert på USB-kontakten, vises et varsel i varselpanelet.

Slik bruker du hodetelefoner med USB Type-C til 3,5 mm lydkontaktadapteren

1. Koble hodetelefonene til USB Type-C til 3,5 mm lydkontaktadapteren.
    2. Koble USB Type-C til 3,5 mm lydkontaktadapteren til USB-porten på enheten.