Fargekorreksjon

Fargekorrigering-innstillingen justerer hvordan fargene vises på skjermen for brukere som er fargeblinde eller som har problemer med å skille farger fra hverandre.

Aktivere eller deaktivere fargekorreksjon

1. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Fargekorrigering.
    2. Trykk på Bruk fargekorrigering-bryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    3. Trykk på Korrigeringsmodus, og velg den aktuelle fargefølsomheten.

Merknad

Fargekorrigering er for tiden en eksperimentell funksjon og kan påvirke enhetens ytelse.