Bakgrunn

Enheten leveres med en standard bakgrunn, men du kan tilpasse startskjermen og låseskjermen til din egen stil ved å bruke bakgrunner med ulike farger og mønstre.

En bakgrunn kan brukes uten å endre noen av de andre elementene på startskjermen og låseskjermen. Animerte bakgrunner legger visuelle effekter til berøringen av skjermen og lar skjermbildet endres dynamisk.

Slik endrer du bakgrunnsbildet

1. Berør og hold nede et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
  2. Trykk på Bakgrunner.
  3. Hvis du vil bruke samme bakgrunn for både låse- og startskjermen, velger du bakgrunnen og trykker på BRUK. Hvis du vil bruke forskjellige bakgrunner, trykker du først på forhåndsvisningen for låse- eller startskjermen. Velg en bakgrunn for skjermen og trykk på VELG > BRUK.

Hint

Du kan også bruke et bilde som bakgrunn. I stedet for å velge en bakgrunn fra alternativene som vises, trykker du på Bilder. Velg et bilde og trykk på VELG > BRUK.